HomeFeaturedFocusSamsung pregateste un Galaxy S8 Lite

Samsung pregateste un Galaxy S8 Lite

Galaxy S8 Lite

Zvonurile spun că, în încercarea de a-l face ceva mai exclusivist, numele lui comercial va fi Samsung Galaxy S Light Luxury și va fi disponibil în versiunea de culoare Burgundy Red, proaspăt anunțată și pentru Galaxy S9 și S9+. S-ar putea să prindă o astfel de manevră de marketing, mai ales la aceia care vor un terminal Samsung cu nume de flagship, dar care nu au bugetul necesar pentru un flagship real.

Altfel eu nu prea găsesc raționamente concrete care să fi stat la baza deciziei de a lansa un astfel de smartphone, pentru că Samsung nu duce deloc lipsă de terminale pe segmentul mid-range. Iar Samsung Galaxy A8 (2018) este doar un exemplu dintr-o listă foarte lungă.

Oricum, misterul se pare că se va elucida destul de repede, pentru că informațiile existente spun că telefonul va fi anunțat oficial chiar astăzi. Așa că nu mai avem mult de așteptat.

Samsung Galaxy S8 Lite va fi construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 660 și va fi echipat cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Se va baza pe o cameră foto principală de 16 megapixeli și una secundară de 8 megapixeli și va avea un acumulator de 3000 mAh. Sistemul de operare va fi un Android 8.0 Oreo.

Va conta foarte mult prețul de vânzare pentru un astfel de smartphone. Până la urmă, poate chiar aspectul comercial să justifice apariția lui Samsung Galaxy S8 Lite. Probabil că toate misterele din jurul acestui subiect se vor risipi curând.

via SamMobile

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep