HomeFeaturedFocusHuawei Y5 Prime (2018) listat oficial

Huawei Y5 Prime (2018) listat oficial

Huawei Y5 Prime (2018)

O nouă apariție silențioasă în segmentul entry-level, cu numele de Huawei Y5 Prime (2018). De bine ce am vorbit cu puțin timp în urmă despre Honor Play 7, pe care chinezii l-au anunțat oficial fără prea mare tam-tam și spuneam că își va face apariția și pe piețele occidentale, sub o altă denumire, iată că acum misterul se elucidează. Huawei Y5 Prime (2018) se pare că este denumirea globală a lui Honor Play 7, pentru că cele două telefoane par să aibă configurații identice și aspect fizic neschimbat.

Așa că vestea bună merge și înspre fanii de pe piețele occidentale. Un smartphone cu aspect modern, dat de ecranul cu proporție 18:9 și de sticla 2.5D care îl protejează, dar și cu specificații care nu îl fac de rușine, poate fi accesat. E drept, prețul de 95 de dolari valabil pe piața din China s-ar putea să fie ceva mai mare. Nu se cunosc încă detalii comerciale despre Huawei Y5 Prime (2018).

Se completează puțin și lista cu specificații tehnice, din care am observat că lipsește senzorul pentru citirea amprentei digitale. Acum se face lumină asupra acestui subiect și ni se spune că acesta este parțial înlocuit cu funcția de Face Unlock. Un plus pentru un telefon cu preț accesibil.

O să vă ținem la curent și cu detaliile comerciale pentru Huawei Y5 Prime (2018), detalii care contează destul de mult pentru o vedere de ansamblu.

via Huawei

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep