HomeFeaturedFocusHuawei Y3 (2018), entry-level cu care Huawei intra in programul Android Oreo...

Huawei Y3 (2018), entry-level cu care Huawei intra in programul Android Oreo Go Edition

Huawei Y3 (2018)

Cu alte cuvinte, telefoane ieftine (și Huawei Y3 (2018) nu face excepție), cu Android curat, fără interfețe personalizate si bloatware, adus prin update-uri repetate la cea mai recentă ediție. Ar trebui să sune bine în teorie, numai că toți producătorii care au intrat în acest program inițiat de Google, au venit cu terminale la care prețul mic s-a resimțit pe deplin în lista cu specificații. Cu excepția celor de la Xiaomi poate.

Huawei Y3 (2018) arată din plin că un preț mic își pune amprenta asupra configurației. Un display convențional (aspect 16:9) de 5 inchi și rezoluție 480 x 854 pixeli, un chipset Mediatek MT6737M cu procesor quad-core și o memorie RAM de 1 GB sunt doar primele semne.

Huawei Y3 (2018)

Și lucrurile merg mai departe strict pe aceeași direcție. O capacitate internă de stocare de doar 8 GB, pentru că Google se laudă că Android Oreo Go Edition are nevoie de mai puțin spațiu și consumă mai puține resurse, o cameră foto principală de 8 megapixeli, una frontală de doar 2 megapixeli și un acumulator cu o capacitate de 2280 mAh. Cam aceasta este configurația completă a lui Huawei Y3 (2018), una care ar trebui să satisfacă cerințele unui utilizator de Android fără prea mari pretenții.

Umblă vorba prin târg că Huawei Y3 (2018) va fi destinat în primă fază piețelor din Africa. Părerea mea este că are nevoie de un preț de aproximativ 70-80 dolari pentru a avea succes, mai ales pe aceste piețe, sensibile la prețuri. Deocamdată nu se cunosc detalii comerciale.

via Huawei

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep