HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy J8 a fost prezentat oficial

Samsung Galaxy J8 a fost prezentat oficial

Samsung Galaxy J8

Vocile din piață spun că Samsung Galaxy J8 este de fapt o variantă mai ieftină a lui Samsung Galaxy A8 (2018). Un telefon pe care l-am testat și care chiar se descurcă remarcabil. Iar acum producătorul coreean vine cu o versiune cu ceva modificări la nivel tehnic, care folosește materiale ceva mai simple la construcție (plastic în loc de sticlă), dar care pretinde un preț mai mic de la eventualii cumpărători. Mă rog, comunicarea coreenilor spune că Samsung Galaxy J8 propune o construcție de tip unibody din policarbonat.

Samsung Galaxy J8

Un alt merit al terminalului este că Samsung Galaxy J8 păstrează un aspect modern, o construcție în jurul unui display alungit, de tip Infinity Display, un Super AMOLED de 6 inchi și aspect 18,5:9, cu rezoluție HD+ (1480 x 720 pixeli). Există totuși niște margini laterale, să nu vă așteptați la o copie fidelă a flagship-ului Galaxy S9.

În spatele ecranului, Samsung Galaxy J8 se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 450 (procesor octa-core), ajutat de o memorie RAM de 4 GB și de o capacitate internă de stocare de 64 GB. O combinație care ar trebui să se descurce mai mult decât onorabil în satisfacerea cerințelor venite de la un utilizator mediu de Android.

Nici abilitățile foto ale lui Samsung Galaxy J8 nu au fost ignorate. Pe partea din spate telefonul are un sistem dual camera compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 5 megapixeli. Pentru selfie-uri avem o cameră frontală de 16 megapixeli. Tot pe partea din spate se găsește și cititorul de amprentă.

Un acumulator cu o capacitate de 3500 mAh și un Android 8.0 Oreo completează lista de specificații tehnice ale lui Samsung Galaxy J8. Și pentru ca peisajul să fie complet, avem și un preț de aproximativ 250 euro, care sper eu va fi valabil și în Europa. Cred sincer că terminalul se va bucura de un real succes, mai ales că seria Galaxy J de la Samsung a făcut cifre spectaculoase de vânzări în ofertele operatorilor. Inclusiv pe piața din România. Puțini știu că un telefoane din familia Galaxy J sunt pe primele două locuri ale unui top al celor mai populare modele Samsung.

Deși anunțat oficial astăzi, Samsung Galaxy J8 va fi disponibil doar în luna Iulie. O decizie interesantă, ușor atipică pentru compania coreeană.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep