HomeFeaturedFocusSmartisan R1 prezentat oficial, primul smartphone cu memorie interna de 1 TB

Smartisan R1 prezentat oficial, primul smartphone cu memorie interna de 1 TB

Smartisan R1

Un nou record a căzut în industria de smartphone. Și este meritul exclusiv al lui Smartisan R1, un terminal care vine de la o companie relativ necunoscută pe această piață. Smartisan se numește compania respectivă și puțini dintre noi au auzit de ea până acum. Astfel că surpriza este cu atât mai mare. Iar faptul că vine de la o companie prea puțin cunoscută nu știrbește cu nimic meritele lui Smartisan R1.

Telefonul este construit în mai multe variante de memorie, cea de top având 8 GB de RAM și nu mai puțin de 1 TB de memorie internă. Însă acest nou record are prețul său și această variantă de Smartisan R1 are un preț de vânzare de aproximativ 1390 dolari.

Smartisan R1

Evident, există și versiuni mai accesibile. Cea cu 6 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare costă aproximativ 550 dolari. Următoarea, cu aceeași memorie RAM, dar cu 128 GB memorie internă, se vinde la aproximativ 630 dolari. A treia versiune încă accesibilă, propune o memorie RAM de 8 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB, la un preț de aproximativ 700 dolari.

Prețurile nu sunt exagerate, având în vedere că Smartisan R1 este dotat cu un chipset de top Qualcomm Snapdragon 845 și cu un display de 6,17 inchi și rezoluție 2242 x 1080 pixeli (aspect 18,7:9). Un ecran protejat cu Gorilla Glass 3 și capabil de funcții de tip Force Touch. Display-ul are și un mic notch, doar pentru camera foto frontală. Ceva în stilul Essential Phone.

Nici la abilitățile foto nu pare să stea rău. Pe spate are un sistem dual camera compus dintr-un senzor de 12 megapixeli și unul de 20 megapixeli, produși de Sony. Camera foto frontală este de 24 megapixeli.

Smartisan R1 mai vine cu un argument de vânzare greu de ignorat. Acumulatorul său de 3600 mAh este capabil de Quick Charge 4+, iar telefonul vine cu un încărcător dedicat în cutie. Smartisan R1 știe și încărcare wireless.

Smartisan R1

Nu arată rău, sunt curios în ce măsură va fi accesibil și doritorilor de pe piețele occidentale.

via Smartisan

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep