HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: suport auto pentru smartphone Baseus X Shaped

RECOMANDARE: suport auto pentru smartphone Baseus X Shaped

Baseus X Shaped

Îmi plac roadtrip-urile și în fiecare astfel de drumeție Waze este prietenul acela care la nevoie se cunoaște (știți voi… când vine vorba de radare și poliție). Pentru Waze avem nevoie de două lucruri: un smartphone cu internet și un suport de mașina bun pentru acesta.

Azi vreau să vă recomand un suport de mașină care îmi place și pe care am avut plăcerea să îl testez datorită partenerilor noștri MobileDirect.

Suportul Baseus X Shaped se fixează foarte bine în grila de aerisire a mașinii. Mecanismul de prindere este unul foarte bun si rezistent, fiind conceput să se fixeze cam în orice fel de grilă de aerisire, inclusiv cele mai putin obișnuite cum sunt cele de la Logan, de exemplu.

Baseus X Shaped

Telefonul poate fi pus vertical sau orizontal, trecerea de la o orientare la alta se face foarte ușor, nefiind nevoie să scoți suportul din locul unde este fixat. Telefonul poate fi ajustat mai sus sau mai jos in functie de cum îi este mai comod șoferului.

Baseus X Shaped

Dispune de un sistem care face foarte facilă fixarea sau scoaterea telefonului, acest lucru putând fi făcut cu o singură mână. Am testat Baseus X Shaped cu un iPhone 8 și un LG G6, aceste modele avand diferite proportii, suportul adaptându-se amândurora.

Baseus X Shaped

Dacă nu aveți încă un suport de mașină pentru telefon Baseus X Shaped acesta poate fi o solutie foarte bună pentru voi, mai ales când vin concediile și sigur o parte dintre voi veți pleca cu mașina în vacanță.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep