HomeFeaturedFocusFOTO: Samsung Galaxy A9s cu patru camere pe spate apare din nou

FOTO: Samsung Galaxy A9s cu patru camere pe spate apare din nou

Samsung Galaxy A9s

Eu încă refuz să cred că acest concept este real și că Samsung va lansa un terminal, mai ales unul din categoria mid-range, cu patru camere foto pe spate. Mai ales înșiruite în modul în care le vedem în fotografiile care tot apar pe Internet și fac rapid turul paginilor web de specialitate.

Înainte i s-a spus Samsung Galaxy A9 Star Pro, acum se pare că denumirea oficială va fi Samsung Galaxy A9s. Oricum, imaginile reprezintă același terminal, care seamănă destul de mult cu deja oficialul Samsung Galaxy A7 (2018), cu mențiunea că aduce în plus un senzor foto la sistemul de camere de pe spate. Așa că mică sămânță de adevăr s-ar putea să existe în toate aceste leak-uri, însă eu unul sunt foarte greu de convins aici și aștept detalii oficiale despre Samsung Galaxy A9s, înainte să cred că chiar va avea patru camere foto.

Au mai apărut și ceva detalii tehnice odată cu această nouă fotografie. Detalii care vorbesc despre o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Alăturate celorlalte specificații, dau o configurație chiar reușită, care ar putea avea ceva șanse de succes, mai ales prin ofertele operatorilor.

Să vedem însă ceva oficial înainte de a ne entuziasma prea tare.

via AllAboutSamsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep