HomeFeaturedFocusHonor Magic 2 versus Lenovo Z5 Pro, sliderul devine popular

Honor Magic 2 versus Lenovo Z5 Pro, sliderul devine popular

Honor Magic 2 versus Lenovo Z5 Pro

Două flagship-uri cu trăsături similare sunt pe cale să fie lansate oficial în zilele ce urmează. Este vorba despre Honor Magic 2 și Lenovo Z5 Pro, care, dincolo de câteva specificații tehnice pe care le au în comun, împărtășesc și o caracteristică de design destul de interesantă. Camera foto frontală va fi ascunsă în interior și va ieși afară doar la nevoie, cu ajutorul unui mecanism. Slider este cuvântul pe care văd că îl folosesc publicațiile de specialitate și acesta pare să fie un trend care cred că va deveni tot mai popular. Parcă nici nu mai contează că cele două telefoane despre care vorbim vor fi disponibile în primă fază doar pe piețele asiatice.

Atât Honor Magic 2, cât și Lenovo Z5 Pro, se vor baza pe o memorie RAM de 8 GB și pe o capacitate internă de stocare de 128 GB. Primul dintre terminale va fi construit în jurul unui chipset Kirin 980, telefonul celor de la Lenovo va fi motorizat de un Qualcomm Snapdragon 845. Ambele par a avea un display de 6,4 inchi (6,42 pentru Lenovo), cu rezoluție fullHD+ (2340 x 1080 pixeli).

Lenovo Z5 Pro pare să aibă un mic avantaj, pentru că vine echipat cu un acumulator mai mare, de 4000 mAh (versus 3400 mAh) și este dotat și frontal cu un sistem dual camera (cu senzorul principal de 25 megapixeli). Dar meciul nu este încă jucat, așa că pot apărea surprize din partea ambilor producători chinezi.

Oricum, ideea de bază este că asistăm tot mai frecvent la acest artificiu de design care are ca scop obținerea unui screen-to-body ratio cât mai mare. Xiaomi Mi Mix 3 este doar ultima dovadă în acest sens, sunt destul de convins că și numele mari din piața de smartphone se vor alinia la acest trend.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep