HomeFeaturedFocusMeizu 16s, flagship cu Qualcomm Snapdragon 8150

Meizu 16s, flagship cu Qualcomm Snapdragon 8150

Meizu 16s

Începe să se contureze tot mai clar noua generație de flagship-uri care se va bucura de cel mai puternic chipset de la Qualcomm. Meizu 16s este doar unul dintre aceste terminale, dar numărul lor este mai mare. Semn că Samsung nu se va mai bucura de exclusivitatea pe care a obținut-o acum vreo doi ani de la Qualcomm.

Mai mult, tot acest teasing este, în cazul Meizu, oficial. Producătorii de smartphone vor să se știe că viitoarele lor vârfuri de gamă nu vor face rabat în încercarea de a oferi cât mai multă putere de calcul.

Jack Wong, CEO-ul Meizu, a afirmat public în cadrul unui eveniment că viitorul flagship al companiei se va numi Meizu 16s și se va baza pe Snapdragon 8150. În mod normal ar fi trebuit să fie Meizu 17, însă se va păstra 16-le din denumire, pentru că anul viitor compania sărbătorește 16 ani de existență. În plus, nu prea există diferențe la nivel de desing (totul va fi la interior) față de Meizu 16, așa că s-a ales această denumire, care se potrivește fericit cu aniversarea. Meizu 16s este programat să fie lansat oficial în luna mai a anului viitor.

via Playfuldroid

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep