HomeMobileAndroidHuawei lanseaza EMUI 9 cu Android 9 Pie pentru P20 si P20...

Huawei lanseaza EMUI 9 cu Android 9 Pie pentru P20 si P20 Pro

EMUI 9 P20 Pro
EMUI 9.0 ce aduce Android 9 Pie pe seria P20 și P20 Pro e deja disponibil pentru utilizatorii din China, urmând ca în curând update-ul să fie disponibil și la nivel internațional.

Am înțeles că Huawei a lansat oficial versiunea Android 9 Pie cu EMUI 9.0 pentru seria P20 și P20 Pro, dar pentru început doar pe zona Asia (China în mod special). EMUI 9.0 aduce elemente noi precum GPU Turbo 2.0, căutarea HiVision , Password Vault, Digital Balance dashboard și alte câteva schimbări, astea pe lângă noutățile introduse de Google odată cu lansarea Android 9 Pie.

Nu vă entuziasmați prea tare pentru că momentan update-ul EMUI 9.0 e doar pentru utilizatorii din China, noi ceilalți o să mai avem de așteptat puțin, mă aștept ca undeva la finalul lunii să putem beneficia și noi de acest update.

GPU Turbo 2.0 este funcția ce va activa automat opțiunile de performanță atunci când e nevoie de ele (de exemplu în jocuri) și le va tăia când autonomia devine prioritară. Interesantă este funcționalitatea adusă de Digital Balance în EMUI 9.0, unde utilizatorii vor putea să urmărească statistici detaliate despre modul în care sunt folosite aplicațiile de pe telefon.

EMUI 9.0 extinde și partea de AI cu HiVision, permițând utilizatorilor să folosească camera foto pentru a putea obține detalii despre locuri, obiecte, opere de artă prin realitatea augumentată. Pe lângă acestea mai avem și alte schimbări pe care le vom detalia de îndată ce update-ul va fi disponibil și la noi.

Telefoanele care vor primi EMUI 9.0 sunt: Huawei Mate 10, Mate 10 Pro, Mate 10 Porsche Design, Mate RS Porsche Design, Honor 10, Honor View 10 și Honor Play.

via HC

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep