HomeFeaturedFocusSony Xperia XZ4 cu Snapdragon 855, scor record în AnTuTu

Sony Xperia XZ4 cu Snapdragon 855, scor record în AnTuTu

Xperia XZ4

Nu prea mă dau în vânt după aplicațiile de benchmark și comparațiile de cifre seci, dar trebuie să vă spun că un Sony Xperia XZ4 cu chipset Qualcomm Snapdragon 855 pare să fi stabilit un scor record în AnTuTu Benchmark, chiar dacă nu a avut încă parte de un anunț oficial. Noul flagship al producătorului nipon este destul de aproape, semn că nu mai avem mult de așteptat. Și, dacă luăm de bune informațiile pe care tocmai le-am citit, va face o treabă bună la nivel de performanțe.

Un scor de 395.721 puncte în AnTuTu Benchmark este un record impresionant, peste maximele obținute de chipset-urile Apple sau Huawei.

Mie îmi place încă de dinainte de lansarea oficială de acest Sony Xperia XZ4. Motivul nu este legat de perormanțele sale la nivel de benchmark, deși nu poți să rămâi insensibil la ele. Îmi place foarte mult faptul că va fi mai alungit, având o proporție a ecranului de 21:9. Am văzut în trecut că și restul specificațiilor sale pare destul de capabil, începând cu sistemul de trei camere foto de pe spatele telefonului. Așa că, zic eu, merită să îl așteptăm cu interes!

via DroidHolic

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep