HomeFeaturedFocusHuawei P30 Pro este noul lider in topul DxOMark

Huawei P30 Pro este noul lider in topul DxOMark

P30 Pro

Ca de obicei când un flagship de mare interes are parte de anunțul oficial, în minutul doi apar grămezi de review-uri, hands-on-uri și alte asemenea benchmark-uri, semn că telefonul a fost disponibil cu ceva vreme în urmă și NDA-urile l-au ferit de ochii curioșilor.

Partea bună este că avem și o certificare a performanțelor sale, mai ales când vorbim despre surse serioase, care pot oferi informații de referință.

O astfel de referință este și top-ul DxOMark, care clasează telefoanele în funcție de rezultatele foto. Iar Huawei P30 Pro își confirmă statutul de lider absolut în materie de fotografie și se plasează direct pe fotoliul de lider al acestui top.

Performanțele sale foto au condus obținut un uluitor scor de 119 puncte, iar cele video 97 puncte, rezultând un scor final de 112 puncte. Conduce astfel în clasamentul telefoanelor cu cele mai bune abilități foto.

Detalii despre modul în care DxOMark a testat terminalul găsiți în link-ul sursă.

via DxOMark  

1 COMENTARIU

  1. […] Pe de altă parte, spre ghinionul său, View 20 a venit la testare într-o perioadă în care, la câteva zile distanță, am primit și Samsung Galaxy S10+ și Huawei P30 Pro. A fost eclipsat în materie de calitate a display-ului de către Galaxy S10+. Iar în ceea ce privește abilitățile foto, nu prea stă nimeni în fața lui Huawei P30 Pro. O confirmă chiar cei de la DxOMark, care l-au încoronat pe Huawei P30 Pro cu cea mai bună cameră foto de pe un smartphone. […]

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep