HomeFeaturedFocusHuawei P30 Pro prezentat oficial, un nou lider in zona de fotografie

Huawei P30 Pro prezentat oficial, un nou lider in zona de fotografie

Huawei P30 Pro

Producătorul chinez și-a prezentat oficial noua gamă P30 în cadrul unui eveniment ce a avut loc la Paris. Aceasta include și noul flagship Huawei P30 Pro, care duce mai departe performanțele impresionante din zona de fotografie, obținute și datorită colaborării cu Leica. Telefonul este construit în jurul abilităților sale pe partea foto, dar are și toate argumentele unui flagship contemporan.

Huawei P30 Pro oferă un zoom optic 5x, cel mai performant se spune, cu ajutorul senzorului telephoto de 8 megapixeli. Pentru detalii cât mai clare avem și stabilizare optică a imaginii. Senzorul principal este produs de Sony și are o rezoluție de 40 megapixeli, iar cel ultra-wide este de 20 megapixeli. Există și un al patrulea senzor foto, unul de tip ToF 3D, care poate împărții fundalul unei fotografii pe mai multe layer-e, pentru un efect bokeh cât mai realist.

Huawei P30 Pro

Sistemul de patru camere de pe spatele lui Huawei P30 Pro este capabil de un zoom hibrid 10x, în timp ce zoom-ul digital poate urca până la 50x.

În partea din față avem o cameră foto frontală cu un senzor de 32 megapixeli (care știe și ea efecte bokeh), integrată într-un mic notch în formă de picătură.

Huawei P30 Pro

Ecranul lui Huawei P30 Pro este un AMOLED de 6,47 inchi (rezoluție 2340 x 1080 pixeli, aspect 19,5:9) care integrează și cititorul de amprentă (de tip in-display).

Terminalul este construit în jurul unei platforme Kirin 980 (cea mai bună produsă de Huawei) și propune mai multe configurații de memorie. Una cu 6 GB de RAM și 128 GB memorie internă și trei cu memorie RAM de 8 GB și capacități interne de stocare de 128 GB, 256 GB sau 512 GB. Huawei duce mai departe compatibilitatea cu cardurile de memorie NM (nano memory), care pot suplimenta stocarea internă cu încă 512 GB, folosind slotul celui de-al doilea SIM.

Mai merită evidențiate certificarea IP68 (construcția este din sticlă) și acumulatorul cu capacitate de 4200 mAh și suport pentru încărcare rapidă 40W Super Charge. Încărcarea wireless merge până la 15W.

Vom reveni cu detalii legate de preț și disponibilitate. Sper ca și aceste ultime informații să contribuie la senzația de lucru atractiv și bine făcut pe care mi-o induce Huawei P30 Pro.

via TheVerge

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep