HomeFeaturedFocusVIDEO: scurt hands-on cu telefonul cu ecran pliabil de la Xiaomi

VIDEO: scurt hands-on cu telefonul cu ecran pliabil de la Xiaomi

Xiaomi ecran pliabil

În momentul în care Samsung a venit cu Galaxy Fold, primul telefon cu ecran flexibil, care se pliază și mai apoi a fost urmat de Huawei Mate X, terminal cu un concept apropiat (dar totuși diferit), ceva mai scump, Xiaomi a promis că va veni cu un telefon care se pliază în două locuri și care va costa jumătate din prețul (destul de piperat) al lui Samsung Galaxy Fold.

Probabil că multă lume, chiar și dintre cei mai pasionați de piața de smartphone, au râs atunci, la promisiunile celor de la Xiaomi. Însă oamenii de acolo și-au văzut de treabă și se pare că au deja un concept funcțional. Este subiectul unui scurt material video, unul care este lămuritor pentru felul în care funcționează și se pliază acest concept. Îl aveți mai jos!

Se pare că cel puțin jumătate din declarația lor este adevărată. Au un telefon care se pliază în două locuri (double folding phone). Să vedem acum și dacă acesta va veni la un preț apropiat de 1000 de euro, pentru că Galaxy Fold are un preț de aproximativ 2000 de euro, ușor prohibitiv.

via Xiaomishka

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep