HomeFeaturedFocusXiaomi Mi 9 SE ajunge in Europa

Xiaomi Mi 9 SE ajunge in Europa

Xiaomi Mi 9 SE Europa

Poate că ar fi trebuit să spun că ajunge oficial în Europa, pentru că mai există și câteva canale ceva mai gri prin care produsele Xiaomi se vând pe continentul nostru. Însă direct prin lanțul de distribuție al producătorului chinez este prima apariție oficială a lui Xiaomi Mi 9 SE în Europa. S-a întâmplat în Olanda, acolo unde terminalul este disponibil în versiunea sa cu 128 GB de memorie internă, la un preț de 399 euro.

Vă reamintesc că Xiaomi Mi 9 SE este o versiune ceva mai mică (și ușor mai slăbuță) a flagship-ului Mi 9, care însă rămâne cu un focus destul de puternic pe zona de fotografie, atât prin camera foto frontală de 20 megapixeli, dar mai ales prin sistemul de trei camere foto de pe spate. Acest sistem este compus dintr-un senzor principal de 48 megapixeli (Sony IMX586), cuplat cu un ultra-wide de 13 megapixeli și un un telephoto de 8 megapixeli. Evident, există o grămadă de funcții software pentru rezultate cât mai spectaculoase.

De notat și faptul că față de prețul așteptat la momentul anunțului oficial, avem o creștere de 25%, generată cel mai probabil de taxele impuse de Uniunea Europeană.

Este de așteptat ca Xiaomi Mi 9 SE să devină disponibil în scurt timp și pe restul piețelor europene pe care producătorul chinez este prezent în mod direct.

via AndroidPlanet

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep