HomeFeaturedFocusLenovo Z6 Youth Edition prezentat oficial

Lenovo Z6 Youth Edition prezentat oficial

Lenovo Z6 Youth Edition

Este o versiune ceva mai slăbuță a vârfului de gamă Lenovo Z6 Pro. Pe unele piețe se va numi Z6 Lite, însă denumirea la care ține mult compania chineză este Lenovo Z6 Youth Edition. Numele este parcă mai puțin important atunci când ai specificații decente și un preț destul de atractiv. Z6 Youth Edition le are pe ambele, așa că merită câteva clipe din atenția noastră.

Terminalul este construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 710 și propune trei combinații de memorii. Prima cu 4 GB de RAM și 64 GB memorie internă, cea de-a doua cu 6 GB RAM și aceeași memorie internă de 64 GB și cea de top, cu memorie RAM de 6 GB și capacitate internă de stocare de 128 GB.

Lenovo Z6 Youth Edition

Toate ascunse în spatele unui display de 6,3 inchi, rezoluție 2340 x 1080 pixeli (aspect 19,5:9), prevăzut cu un notch în formă de picătură pentru camera foto frontală, de rezoluție 16 pixeli.

Pe spate avem un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 16 megapixeli, unul telephoto de 8 megapixeli și unul wide de 5 megapixeli. Sistemul este capabil de un zoom hibrid 8x.

Alte specificații care merită evidențiate sunt senzorul de amprentă de pe spate, acumulatorul cu capacitate de 4050 mAh și suport pentru încărcare rapidă (15W) și Android-ul 9.0 Pie cu interfața ZUI 11 peste el.

Telefonul este construti dintr-un aliaj de magneziu și pe lângă versiunea neagră propune și o culoare verzuie, interesantă, numită Magic Star Dust.

Prețurile, valabile pentru China, încep de la aproximativ 175 dolari (4GB/64GB) și ajung până la aproximativ 245 dolari (6GB/128GB). Versiunea intermediară, 6GB/64GB costă 200 dolari. Lenovo Z6 Youth Edition va fi disponibil în țara natală încă de săptămâna viitoare.

via Lenovo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep