HomeFeaturedFocusDetalii despre sistemul de camere de pe Lenovo Z6

Detalii despre sistemul de camere de pe Lenovo Z6

Lenovo Z6

La cum curg teasing-urile oficiale despre Lenovo Z6, cred că telefonul este foarte aproape de o lansare oficială. Și că oamenii din companie vor să îl scoată cât mai mult în față, pentru că inevitabil, terminalul se va afla în umbra lui Lenovo Z6 Pro, deja lansat oficial, flagship-ul companiei, care a făcut o impresie foarte bună până acum.

Unul dintre vice-președinții companiei chineze a făcut în social media dezvăluiri despre sistemul de trei camere foto de pe spatele telefonului. Acesta va fi compus dintr-un senzor principal de 24 megapixeli (Sony IMX576), unul telephoto de 8 megapixeli și unul ultra-wide de 5 megapixeli. Evident, un asemenea sistem vine însoțit de funcții software complexe. Modurile AI, Beauty sau Super Night sunt doar câteva dintre aceste feature-uri.

Alte detalii tehnice care se cunosc până în prezent despre Lenovo Z6 sunt legate de acumulatorul cu o capacitate de 4000 mAh și suport pentru încărcare rapidă Quick Charge 3.0 (15W).

De asemenea, se mai știe că telefonul va fi construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 730, ceea ce îl plasează în categoria mid-range.

Așa cum spuneam, Lenovo Z6 este aproape de lansarea oficială, moment în care vor fi risipite toate misterele care încă planează asupra lui.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep