HomeEvenimenteGalaxy Note 10 e posibil sa fie lansat pe 7 august

Galaxy Note 10 e posibil sa fie lansat pe 7 august

Umblă zvonul că Samsung a ales data de 7 august pentru lansarea seriei Galaxy Note 10.
Umblă zvonul că Samsung a ales data de 7 august pentru lansarea seriei Galaxy Note 10.

Se pare că Samsung Galaxy Note 10 se va lansa pe 7 august, în cadrul unui eveniment Unpacked desfășurat la Barclays Center în Brooklyn, aceași locație folosită și pentru lansarea de anul trecut a lui Galaxy Note 9.

Seria Note este cea care a dat și menținut trendul de phablet, odată cu lansarea primului model în 2011 și apoi cu versiunile următoare făcând din Samsung un deschizător de drum în această direcție. Gândiți-vă că inițial avea 5.3 inci iar acum a ajuns la 6.4 inci, creștere care nu este atât de mare, dar un salt imens față de ecranul standard de 3.7 inci al smartphone-urilor de atunci. Chiar și așa, Note9 pare mic pe lângă iPhne XS Max ce are acum un display ”imens” de 6.5 inci.

Lansarea lui Note9 vine într-un moment favorabil Samsung dacă ne gândim la problemele pe care le are acum Huawei ca urmare a decizia SUA de a pune compania chineză pe lista neagră. Asta ar putea favoriza coreenii în decizia de a mai urca puțin prețul flagship-ului pe considerentul introducerii 5G, un motiv suficient de bun pentru un upgrade.

Data încă nu este confirmată oficial de Samsung, probabil că în curând vor veni și invitațiile la eveniment și atunci o să știm cu siguranță mai multe, eventual o să vedem și un teaser.

via cnet

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep