HomeFeaturedFocusNoi detalii despre Samsung Galaxy Note10 si Galaxy Note10 Pro

Noi detalii despre Samsung Galaxy Note10 si Galaxy Note10 Pro

Galaxy Note10

Am văzut cu câteva zile în urmă că producătorul coreean pregătește două variante de Note10. Și când spun că am văzut, mă refer inclusiv la pozele și clipurile video cu cele două terminale, care au ieșit la iveală prin intermediul unor surse destul de credibile. Atât Samsung Galaxy Note10 standard, cât și Samsung Galaxy Note10 Pro, au fost expuse destul de mult și au rămas puține necunoscute de natură tehnică despre cele două terminale.

Acum se mai risipiesc câteva dintre aceste necunoscute. Aflăm astfel (din surse diferite, dar cu istoric la fel de bun), că în ciuda diferențelor de talie (6,4 inchi versus 6,8 inchi), ambele telefoane vor avea acumulator cu capacitate de 4170 mAh. Ceea ce s-ar traduce, indirect, printr-o autonomie ceva mai mare pentru Galaxy Note10.

Evident, în ambele situații va exista suport pentru încărcare rapidă, cel mai probabil de 25W.

Exista un mister și legat de capacitățile interne de stocare ale celor două terminale. Deși sunt destul de convins că vom avea mai multe variante pentru fiecare terminal, informațiile vorbesc despre o memorie internă de 256 GB pentru Samsung Galaxy Note10 Pro.

Peisajul începe să devină tot mai complet. Mai este de așteptat până la lansarea oficială, însă se prefigurează destul de clar cam cum vor arăta cele două terminale. Asta dacă rămân doar două, pentru că încă nu s-a vorbit despre un Note10 5G.

via 91mobiles

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep