HomeFeaturedFocusVIDEO: Samsung Galaxy Note10 va avea o varianta Pro

VIDEO: Samsung Galaxy Note10 va avea o varianta Pro

Samsung Galaxy Note10 Pro

Sunt tentat să cred zvonurile care spun că va exista și un Samsung Galaxy Note10 Pro. Cu atât mai mult cu cât ele vin dintr-o sursă credibilă, cu un istoric foarte bun (@OnLeaks). Chiar dacă va fi o premieră pentru familia Galaxy Note de la Samsung, este până la urmă o trecere la o strategie care s-a dovedit câștigătoare pentru alții (în special pentru Huawei). Și nu este nimic greșit în a copia un model de succes.

Samsung Galaxy Note10 Pro va fi mai mare decât Galaxy Note10-le standard, despre care am vorbit chiar ieri. În locul ecranului de 6,3 inchi, va avea un display de 6,75 inchi.

Samsung Galaxy Note10 Pro

Tot SuperAMOLED, tot cu senzorul pentru citirea amprentei digitale integrat, tot cu un orificiu circular pentru camera foto frontală (Infinity-O Display). Probabil cu rezoluție QHD+.

O altă diferență majoră este vizibilă pe spatele terminalului. Acolo unde, în cazul lui Samsung Galaxy Noite10 Pro avem un sistem cu patru camere foto. Cel de-al patrulea senzor se pare că va fi unul de tip ToF și tot ansamblul va fi identic cu cel de pe Samsung Galaxy S10 5G, care s-a dovedit un adevărat succes în materie de abilități foto, inclusiv în testele DxOMark.

În rest, pentru partea de detalii grafice, avem materialul video de mai jos, generat pe calculator, în care sunt vizibile toate elementele de design ale lui Samsung Galaxy Note10 Pro.

Să vedem dacă se va dovedi adevărată această informație și dacă asistăm la o nouă strategie de marketing din partea companiei coreene pentru familia Galaxy Note.

via @OnLeaks

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep