Viitorul Surface PC pliabil va functiona pe Windows Core OS si va rula aplicatii Android

0
Conform Forbes, viitorul Surface PC pliabil va putea rula aplicații Android.

Forbes a publicat un articol în care vorbește despre viitorul Surface PC pliabil, la care Microsoft ar lucra de mai multă vreme și care va funcționa cu Windows Core OS ia unu dintre elementele distinctive va fi și faptul că va putea rula aplicații Android.

Cunoscut de mai multă vreme sub numele de cod Centaurus, Surface PC va fi un dispozitiv pliabil, cu ecran cu diagonala de 9 inci, raport de 4:3 și va fi construit în jurul procesorului Intel Lakefield, pe tehnologie de 10nm. De multă vreme se tot vorbește despre Andromeda și Centaurus, ambele fiind soluțiile Microsoft cu Windows Core OS, destinate a fi dispozitivele de viitor, care vor redefini modul în care interacționăm cu sistemele mobile.

Forbes speculează că acest dispozitiv va ajunge pe piață la jumătatea lui 2020, cu conexiune LTE sau 5G, fără o dată clară pentru lansare – posibil să se întâmple în toamnă, odată cu prezentarea Windows Lite.

Însă nu cred că e cazul să ne entuziasmăm pentru că mai e mult până departe și Microsoft din ultima vreme ne-a ”obișnuit„ să amâne sau să renunțe la a mai lansa produse pentru care piața nu era pregătită. Și ăsta nu e deloc un lucru rău.

via Forbes

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here