HomeFeaturedFocusVodafone, primul operator care lanseaza abonamente 5G pe piata locala

Vodafone, primul operator care lanseaza abonamente 5G pe piata locala

Vodafone 5G

Operatorul de telefonie a extins acoperirea 5G și în localitățile Cluj-Napoca și Mamaia, care se alătură astfel Bucureștiului. Simultan, au fost lansate primele abonamente dedicate, Red Infinity 17 și Red Infinity 25, care oferă trafic de date nelimitat în rețeaua Supernet 5G, prima rețea 5G din România.

„Suntem foarte mândri să fim printre puținii operatori de la nivel global și primul din România care au lansat servicii și ofertă comercială 5G. Acest lucru vorbește despre angajamentul nostru de a ne consolida poziţia de lideri în inovație, nu doar la nivel local, dar și la nivel global asigurându-ne că utilizatorii din România au oportunitatea de a experimenta tehnologii de top. Ne menținem angajamentul de a ne continua misiunea și investițiile pe termen lung în tehnologii de ultimă generație pentru a susține și a dezvolta societatea digitală românească în era vitezei”, a declarat Mostafa El Beltagy, Director Customer Business Unit, Vodafone România.

Vodafone 5G

Ce este poate și mai interesant, Vodafone împachetează cele două abonamente dedicate cu un terminal surpriză. Xiaomi Mi Mix 3 5G cu capacitate internă de stocare de 128 GB este disponibil în oferta Vodafone. Mi se pare un mare pas în față pentru Xiaomi, care pare să înceapă să-și dezvolte relația cu operatorii în Europa și chiar și în România.

Detalii legate de oferta Vodafone dedicată serviciilor 5G găsiți aici.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep