HomeMobileAndroidUn prim leak Asus ROG Phone 2 confirma display la 120 Hz,...

Un prim leak Asus ROG Phone 2 confirma display la 120 Hz, fara notch

Asus încă mizează pe zona de gaming și ne anunță că viitorul Asus ROG Phone 2 va folosi platforma Qualcomm Snapdragon 855 Plus.
Asus încă mizează pe zona de gaming și ne anunță că viitorul Asus ROG Phone 2 va folosi platforma Qualcomm Snapdragon 855 Plus.

În timp ce ASUS ne informează că viitorul smartphone de gaming ASUS ROG Phone 2 va folosi platforma Qualcomm Snapdragon 855 Plus, fiind primul telefon de gaming (oare conceptul acesta chiar are viitor?) cu noua platformă mobilă a Qualcomm, avem ocazia să vedem și primele imagini cu acesta. Oficial o să aflăm specificațiile în perioada următoare și tare mă tem că nu o să mai rămână nimic de anunțat, pentru că vom ști din leak-uri cam totul.

ASUS ne mai spune că procesorul Kryo 485 din componența Snapdragon 855 Plus va rula la frecvențe de până la 2.96GHz, în timp ce grafica Adreno 640 este cu 15% mai rapidă decât în platforma curentă Snapdragon 855.

Pe de altă parte, pe site-ul chinezesc Weibo a ieșit deja un set de poze cu ASUS ROG Phone 2, așteptat să fie lansat pe 23 iulie. Elementele principale ce se pot distinge sunt legate de display – acesta nu are notch și va putea funcționa la 120 Hz, similar cu Razer Phone 2. Încă nu știm rezoluția display-ului, probabil va fi măcar la nivelul lui ROG Phone, adică 2160 x 1080 pixeli.

Lansarea nu este așa de departe, așa că misterul se va desluși foarte repede.

via 9to5Google

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep