HomeFeaturedFocusSpecificatii tehnice complete pentru Oppo Reno A

Specificatii tehnice complete pentru Oppo Reno A

Oppo Reno A

Am văzut că Oppo Reno 2 este destul de aproape de lansarea oficială, toate specificațiile sale tehnice au ajuns în atenția opiniei publice. Se pare că producătoul chinez pregătește și o variantă ceva mai accesibilă, care va purta numele de Oppo Reno A și care va propune specificații ceva mai slăbuțe. Inclusiv la aspectul fizic există multe downgrade-uri, prețul plătit pentru a diminua costurile.

Oppo Reno A

Oppo Reno A va fi construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 710. Va avea o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 64 sau 128 GB, ținute în viață de un acumulator de 3600 mAh. Terminalul va fi echipat cu un display de 6,5 inchi și rezoluție fullHD+ (2340 x 1080 pixeli), prevăzut cu un notch în formă de picătură pentru camera frontală de 25 megapixeli.

Pe spate vom găsi un sistem de două camere foto, cu un senzor principal de 16 megapixeli și unul de adâncime de 2 megapixeli. Nu se vede cititorul de amprentă, ceea ce mă duce cu gândul la posibilitatea de a-l avea integrat în display.

Oppo Reno A este așteptat să fie prezentat oficial pe 28 august, odată cu toți membrii noi ai familiei Reno. Și se pare că vor fi ceva anunțuri de făcut.

via MySmartPrice

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep