HomeFeaturedFocusXiaomi Mi 9 5G vine cu cateva imbunatatiri

Xiaomi Mi 9 5G vine cu cateva imbunatatiri

Xiaomi Mi 9 5G

În așteptarea primului terminal cu suport pentru conectivitatea 5G de la Xiaomi, telefon care se va numi Xiaomi Mi 9 5G, au început să circule informații despre acesta. O vreme s-a speculat (poate și datorită denumirii), că noul flagship va fi identic cu Xiaomi Mi 9, oferind în plus doar conectivitatea de nouă generație (acest nou hype în piața de smartphone, fără prea mare acoperire în lumea reală, cel puțin pentru moment).

Ei bine, mai nou apar informații, unele chiar din surse credibile, cu istoric bun, despre câteva îmbunătățiri suplimentare pe care le va aduce Xiaomi Mi 9 5G, care va deveni astfel noul flagship al producătorului chinez.

Prima dintre aceste îmbunătățiri ar fi o rezoluție mai bună a ecranului (una QHD+), la aceeași dimensiune. În același timp, sistemul de camere foto va oferi acum și stabilizare optică (OIS). La nivel de acumulator, va exista suport pentru încărcare rapidă de 45W.

Mai există un zvon care vorbește despre prezența chipset-ului Snapdragon 855+.

Toate aceste plusuri ar avea logică, pentru că actualul flagship din seria Mi 9 este lansat de mai bine de jumătate de an. Așa că se simte nevoia de sânge proaspăt. Să vedem câte din aceste informații se vor și confirma la momentul anunțului oficial.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep