HomeFeaturedFocusMoto E6 Plus prezentat oficial, se pierde esenta acestei serii de smartphone

Moto E6 Plus prezentat oficial, se pierde esenta acestei serii de smartphone

Motorola E6 Plus

L-am ignorat la momentul lansării, pentru că la IFA au văzut lumina zilei telefoane mai interesante. Inclusiv la modul fratricid a fost pus în umbră de Motorola One Zoom. Însă este cazul să vorbim puțin și de Moto E6 Plus, chiar și cu ceva întârziere, pentru că este un telefon ieftin, care va ajunge și pe piața din România la un moment dat.

Încă din start trebuie să remarc că ceea ce părea la un moment dat o trăsătură evidentă a acestei serii de smartphone de la Motorola, capacitatea mare a acumulatorului, s-a pierdut odată cu apariția lui Moto E6 Plus. Un acumulator de 3000 mAh este prea mic față de așteptările cu care ne-au obișnuit generațiile anterioare. Moto E5 Plus a avut 5000 mAh, Moto E4 Plus la fel.

Telefonul se bazează pe un chipset MediaTek Helio P22, ajutat de o memorie RAM de 2 GB sau de 4 GB și de o capacitate internă de stocare de 32 GB, respectiv 64 GB.

Motorola E6 Plus

Moto E6 Plus este construit în jurul unui ecran de 6,1 inchi și rezoluție HD+ (720 x 1560 pixeli), prevăzut cu un notch în formă de picătură în partea de sus.

Pe spate avem un sistem dual camera, cu un senzor principal de 13 megapixeli și unul secundar de 2 megapixeli, în timp ce camera frontală este de 8 megapixeli. Tot pe spate se găsește și cititorul de amprentă digitală, integrat în logo-ul companiei. Sistemul de operare este un Android 9.0 Pie.

Așa cum spuneam, Moto E6 Plus ajunge și în Europa. De fapt, terminalul este disponibil începând de astăzi și pe piața locală, la un preț recomandat de 699 lei, respectiv 799 lei, în funcție de versiunea de memorie. Cea cu memorie mai mare întârzie câteva zile.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep