HomeFeaturedFocusCateva detalii tehnice despre Samsung Galaxy A91

Cateva detalii tehnice despre Samsung Galaxy A91

Samsung Galaxy A91

Se pare că producătorul coreean lucrează deja la un urmaș pentru Samsung Galaxy A90 5G. Un telefon cu o configurație destul de apropiată, un fel de premium mid-range (am citit că asta este denumirea cea mai corectă pentru configurații apropiate de vârfurile de gamă, dar cu un preț ceva mai accesibil). Este vorba despre Samsung Galaxy A91, un smartphone despre care au început să iasă la iveală informații de natură tehnică, deși probabil că va mai trece ceva timp până când vom asista la apariția sa oficială. Zvonurile spun că va fi lansat înainte de sărbătorile din decembrie.

Chiar dacă va semăna destul de mult cu predecesorul său, totuși Samsung Galaxy A91 va aduce câteva îmbunătățiri în zone sensibile. Va păstra ecranul Infinity-U display de 6,7 inchi și chipsetul Qualcomm Snapdragon 855, dar și acumulatorul de 4500 mAh. Dar va umbla, spre exemplu, la încărcarea rapidă, care acum va fi de 45W.

De asemenea, chiar dacă se păstrează senzorul principal de 48 megapixeli al sistemului de trei camere foto de pe spate, cel de-al doilea senzor, ultra-wide, va fi de 12 megapixeli, iar cel de-al treilea, unul de adâncime, probabil că va crește și el.

Camera foto frontală va păstra rezoluția de 32 megapixeli, dar se pare că va avea un senzor ceva mai rapid.

La interior, Samsung Galaxy A91 se va baza pe o combinație de Snapdragon 855 (așa cum am spus deja) cu o memorie RAM de 8 GB și o capacitate internă de stocare de128 GB.

Există și o parte să-i spunem negativă. Se pare că va lipsi conectivitatea 5G, însă acest lucru s-ar putea să se reflecte într-un preț ceva mai accesibil, așa că nu se va supăra prea multă lume. Evident, toate aceste informații sunt deocamdată zvonuri și speculații, așa că fanii Samsung ar trebui să le privească cu o doză de reținere, pentru a nu fi dezamăgiți în eventualitatea în care realitatea va fi diferită.

via SamMobile

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep