HomeMobileAndroidSmartphone-urile Samsung Galaxy din seria Enterprise Edition vin cu patru ani de...

Smartphone-urile Samsung Galaxy din seria Enterprise Edition vin cu patru ani de update-uri!

Samsung lansează seria de smartphone-uri Enterprise Edition care vor avea update-uri timp de patru ani.
Samsung lansează seria de smartphone-uri Enterprise Edition care vor avea update-uri timp de patru ani.

De foarte mult timp Samsung cochetează cu ideea smartphone-urilor din zona Enterprise și a încercat multe variante de a face din asta un business. Până acum nu a avut succesul sperat, dar văd că nu renunță. Azi am citit că în Marea Britanie Samsung a lansat seria Galaxy Enterprise Edition, dedicată clienților din zona enterprise și pentru care Samsung oferă suport și update-uri timp de patru ani, însă în acești ani vor veni doar 2 upgrade-uri majore de Android.

Cu alte cuvinte o chestie care părea atractivă și care ar fi putut rivaliza cu ceea ce face Apple e de fapt o cârpeală: da, se oferă suport și update-uri timp de patru ani, dar la nivel de upgrade-uri de sistem de operare nu se diferențiază de aparatele din seria cunsumer. Mai mult, doar seria Galaxy S și Note Enterprise vor avea update-uri lunare timp de trei ani, în cel de-al patrulea update-urile vor veni trimestrial.

Prima selecție de modele Samsung Enterprise Edition cuprinde Galaxy Note 10, Galaxy S10, Galaxy S10e, Galaxy A10, Galaxy A40 și Galaxy XCover 4s. În lunile următoare și alte modele vor fi adăugate acestei selecții.

Față de seria S și Note, modelele A și SCover primesc doar update-uri trimestriale pentru toți cei patru ani.

În afară de update-uri un alt element caracteristic este Knox Configure unde utilizatorii enterprise vor avea un control mai amănunțit asupra setărilor, restricțiilor și aplicațiilor folosite. Vizavi de suport hardware, acesta este pe 3 ani incluzând răspuns prompt (cel mult în a doua zi).

Inițiativa Samsung este una firească și care în teorie ar avea șanse de reușită – multe companii achiziționează oricum smartphone-uri pentru angajați, un program de tip Enterprise Edition s-ar putea să fie atractiv și să deschidă o nouă piață.

Nu credeți?

via AC

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep