HomeFeaturedFocusVa era dor? Apple lanseaza iOS si iPadOS 13.2.3 ca sa repare...

Va era dor? Apple lanseaza iOS si iPadOS 13.2.3 ca sa repare … ei bine nici ei nu mai stiu ce repara si ce nu!

iOS 13.2.3 vine să repare probleme legate de sincronizarea în background și funcționarea Mail, Files, Notes.
iOS 13.2.3 vine să repare probleme legate de sincronizarea în background și funcționarea Mail, Files, Notes.

iOS 13 este cea mai proastă lansare de sistem de operare făcută vreodată de un producător, în ultimii 30 de ani. Niciodată nu am văzut o situație ca cea în care se găsește Apple, în care avem câte un patch în fiecare săptămână pentru că precedentul nu a fost în stare să rezolve problemele. Am ajuns la iOS 13.2.3 și problemele care afectează iOS 13 nu sunt nici acum rezolvate complet.

De ce? Pentru că Apple nu dă doi bani pe utilizatorii săi și îi tratează ca beta testeri, lansând oficial un produs plin de bug-uri doar ca să se țină de o programare. Cel mai nou update de iOS și iPadOS vine să repare câteva chestii legate de funcționarea Mail, Files și Notes, sincronizarea Exchange, afișarea de imagini și link-uri în Messages și sincronizările în fundal.

Dar nu se atinge de bug-ul major legat de managementul memoriei RAM ce ar duce la un spor de viteză și repararea performanței în multitasking, chestie care probabil rămâne pentru iOS 13.3.

În acest moment nici nu știu ce să vă mai zic: instalați-l dacă aveți chef și nervi, că oricum e posibil ca săptămâna viitoare să vină un alt patch care să repare ce strică update-ul de acum. Deja am pierdut numărul patch-urilor lansate săptămânal de Apple de la lansarea iOS 13 din septembrie.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep