HomeFeaturedFocusVisionox a prezentat un concept de telefon cu display pliabil

Visionox a prezentat un concept de telefon cu display pliabil

Visionox

Compania producătoare de paneluri de tip AMOLED a fost prezentă în cadrul unui eveniment de specialitate, First World Conference on Display Industry, care a avut loc în China. A prezentat aici un concept de smartphone cu ecran pliabil, de tip clamshell. Un produs foarte apropiat de ceea ce a propus Motorola RAZR 2019, cu un design ceva mai simplist. Nu este foarte clar dacă vor să intre direct în piața de smartphone, sau doar se promovează astfel în ideea de a atrage noi parteneri din această industrie.

Visionox colaborează deja cu Xiaomi și este furnizorul ecranului de tip waterfall de pe Xiaomi Mi Mix Alpha.

Visionox

În cadrul aceluiași eveniment compania a prezentat și un panel AMOLED care poate fi rulat, făcând un pas și mai în față înspre ceea ce ar putea însemna viitorul produselor de tip smartphone. Cu un astfel de panel, posibilitățile încep să fie tot mai interesante și sunt destul de convins că se va ajunge acolo mai devreme sau mai târziu.

Revenind la telefonul de tip clamshell, ce îmi place la el este că în momentul în care este deschis, pare un smartphone contemporan, care nu iese foarte mult în evidență. Însă poate fi îndoit pe la jumătate, pentru o dimensiune cât mai redusă. Mai mult, în zona articulației nu sunt vizibile elemente de construcție, ceea ce mă duce cu gândul și la un material pentru carcasa spate tot flexibil. De asta mi se pare interesant conceptul.

Așa cum spuneam, Visionox ne-a arătat de fapt viitorul industriei de smartphone pe partea de design și construcție.

via ITHome  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep