HomeFeaturedFocusVivo iQOO Neo cu Snapdragon 855+ trece prin AnTuTu Benchmark

Vivo iQOO Neo cu Snapdragon 855+ trece prin AnTuTu Benchmark

Vivo iQOO Neo

Evident, lasă o urmă destul de adâncă acolo, cum se întâmplă de obicei cu terminalele ale căror performanțe sunt testate. Mai mult, această testare este o dovadă în plus că un Vivo iQOO Neo cu chipset Qualcomm Snapdragon 855+ există și este foarte aproape de lansarea oficială. Probabil o reeditare a telefonului dedicat activităților de gaming, în prag de sărbători, care trebuia să aducă ceva nou pentru a avea priză la public.

Vivo iQOO Neo

Și ce putea aduce nou o ediție specială a lui Vivo iQOO Neo dacă nu cel mai potent chipset de la Qualcomm, modelul Snapdragon 855+, cu GPU Adreno 640. Acesta va fi acompaniat de o memorie RAM de 12 GB și de o capacitate internă de stocare de 128 GB.

Alte specificații care au ieșit la iveală în urma acestei testări sunt ecranul de 6,38 inchi și rezoluție 2340 x 1080 pixeli (prevăzut cu un notch în formă de picătură) și sistemul de operare Android 9 Pie. Deși aici mă aștept la un update la Android 10 cât mai rapid, pentru că gamerii sunt pretențioși și au impresia că ar putea să crească calitatea experienței de gaming.

Însă cel mai important aspect pe care îl aflăm este scorul obținut de noul Vivo iQOO Neo în AnTuTu Benchmark. Un scor de peste 500.000 de puncte (503.734 puncte mai exact). Semn că telefonul va fi o adevărată unealtă de gaming, cu suficientă putere de procesare. Mai rămâne să fie și anunțat oficial.

via PlayfulDroid   

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep