HomeFeaturedFocusMotorola One Hyper a ajuns oficial in Europa

Motorola One Hyper a ajuns oficial in Europa

Motorola One Hyper

Lansat oficial în decembrie anul trecut, Motorola One Hyper a ajuns acum și în magazinele din Europa. Pe filiera partenerilor autorizați Motorola, pentru că el putea fi accesat și până acum pe canale ceva mai gri. Dacă amintim că One Hyper a adus două premiere pentru compania producătoare (primul smartphone cu sistem pop-up pentru camera foto frontală și primul smartphone cu senzor de 64 megapixeli), cred că suntem deja de acord că este suficient de interesant.

Și, pentru că la momentul anunțului oficial a lipsit din ecuație tocmai prețul, iată că avem acum ocazia să umplem acel gol. Problema este că terminalul a devenit disponibil în mai multe piețe europene, iar prețurile variază destul de mult.

Astfel, pe site-ul oficial din Olanda, Motorola One Hyper are un preț de vânzare de 300 euro. Tot în această țară, un partener oficial are telefonul la vânzare la 330 euro. În Finlanda prețul de vânzare este de 370 euro, iar pe piața din Norvegia ajunge și la 380 euro. Toate prețurile sunt valabile pentru versiunea cu 4 GB de memorie RAM și 128 GB capacitate internă de stocare. De altfel, singura variantă a acestui terminal.

Cred că cel mai cuminte ar fi să așteptăm un anunț oficial pentru piața din România, cu un preț recomandat de Motorola, exprimat în lei (pentru a evita și variațiile apărute din diferențele de curs valutar). Sunt convins că nu va mai întârzia mult.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep