HomeFeaturedFocusCateva detalii despre Motorola Edge+

Cateva detalii despre Motorola Edge+

Motorola Edge+

Au ieșit la iveală câteva detalii destul de confuze despre Motorola Edge+, viitorul smartphone al companiei. Pare să nu fie un terminal din seria One, așa că nu ar trebui să căutăm o legătură între numele pe care îl va purta și o anumită caracteristică. Oricum, dacă luăm în calcul informațiile despre display, se pare că ecranul va juca un rol important, cel puțin în strategia de comunicare în media pentru acest telefon.

Detaliile vorbesc despre un display cu un orificiu pentru camera foto frontală. Edge+-ul din denumire induce senzația de margini foarte înguste, poate și curbate. Aș adăuga aici și zvonurile legate de prezența unui stylus. Poate fi un alt proiect al companiei, dar poate fi un feature al aceluiași Motorola Edge+. Un telefon cu display modern, mare și cu stylus, ar avea sens. S-ar duce pe o nișă pe care Galaxy Note-urile de la Samsung se mișcă destul de liber.

Motorola Edge+

Detaliile ușor contrastante vin din vizita pe care acest terminal a făcut-o în Geekbench. Semn că este destul de aproape de un moment al anunțului oficial. Se pare că avem o combinație de chipset cu procesor octa-core, dar nu de top (frecvențe de până la 1,8 GHz), cu o memorie RAM de 12 GB. Aici am eu câteva semne de întrebare legate de corectitudinea informațiilor.

Mai multe detalii despre Motorola Edge+ nu se știu pentru moment, dar cred că vom auzi de el în scurt timp, poate chiar în cadrul MWC-ului care bate la ușă. Până atunci, poate că vor ieși la iveală și alte detalii, care să mai risipească din mister. Tot Motorola pare să pregătească și Moto G8 și Moto G8 Power, așa că va fi pentru companie să păstreze secrete într-o perioadă atât de agitată.

via Geekbench

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep