HomeCloud & MobilityAbonatii Orange au acum 5G si in roaming

Abonatii Orange au acum 5G si in roaming

Din 25 decembrie Orange oferă 5G și în roaming, cu un prim parteneriat cu operatorul Etisalat din Emiratele Arabe Unite.
Din 25 decembrie Orange oferă 5G și în roaming, cu un prim parteneriat cu operatorul Etisalat din Emiratele Arabe Unite.

De astăzi Orange devine primul operator de telefonie mobilă din România care oferă acces la serviciile 5G și în Roaming, iar prima locație unde acest lucru este posibil este Emiratele Arabe Unite, prin Etisalat.

Serviciul este disponibil din data de 25 februarie pe întreg teritoriul Emiratelor Arabe Unite și poate fi accesat de abonații Orange care dețin un telefon compatibil 5G și un abonament 5G.  

“După lansarea rețelei 5G din noiembrie 2019, o premieră la nivelul grupului Orange, Orange România devine acum primul operator din România care pune la dispoziția abonaților săi roaming 5G. Prin noi parteneriate, vom continua să extindem lista țărilor în care clienții noștri pot accesa tehnologia 5G. Ne dorim să le oferim cea mai bună experiență de conectivitate, atât în România cât și în afara țării.” a declarat Irina Pană, Operator Relations Manager, Orange România.

Mi-ar fi plăcut să văd că 5G e accesibil prin UE, chestie care încă nu e posibilă. Mă gândesc că de îndată ce tehnologia 5G va deveni mai accesibilă și prin țările din UE și Orange o să încheie parteneriate de roaming 5G cu acestea.

Mai multe detalii despre serviciu și tarife pe www.orange.ro/roaming

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep