HomeFeaturedFocusHuawei Mate Xs anuntat oficial, mici upgrade-uri fata de modelul initial

Huawei Mate Xs anuntat oficial, mici upgrade-uri fata de modelul initial

Huawei Mate Xs

Compania chineză a prezentat oficial Huawei Mate Xs, o reeditare a primului smartphone cu ecran pliabil al companiei, Mate X. Au îmbunătățit pe unde era nevoie, au reparat pe unde au considerat că lucrurile nu erau perfecte. Și, poate cel mai important, au aduc suportul pentru rețelele 5G și pe acest smartphone care ocupă un loc special în portofoliul companiei.

Astfel, cea mai evidentă modificare la nivel de confirgurație o reprezintă trecerea la chipset-ul Kirin 990 5G. Este asigurat astfel un plus de performanță, dar și conectivitatea 5G care devine obligatorie pentru orice flagship care se respectă.

Dincolo de acest upgrade interior, Huawei Mate Xs se laudă cu un sistem de răcire mai performant, cu un layer în plus pe display, care să îi asigure o rezistență sporită. S-a lucrat și la sistemul de tip balama care asigură îndoirea terminalului și a ecranului. Sunt modificări care nu prea sunt vizibile cu ochiul liber, așa că trebuie să mergem pe încredere.

Există totuși și un downgrade, unul care ar putea să fie decisiv în ochii multor pasionați. Huawei Mate Xs nu se mai bucură de serviciile Google Play, ci vine cu aceeași rețetă ca modelul Mate 30 Pro: un Android open source, versiunea 10 și cu Huawei Mobile Services.

Mate Xs va deveni disponibil la nivel global, în anumite piețe. Va fi disponibil un singur model, cu memorie RAM de 8 GB și o capacitate internă de stocare de 256 GB, care are un preț recomandat, valabil pentru Europa, de 2499 euro.

via TheVerge

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep