HomeFeaturedFocusEssential, compania lui Andy Rubin, se închide

Essential, compania lui Andy Rubin, se închide

Essential

Se pare că nu este suficient să fii părintele Android-ului și să ai o imagine foarte bună în piață. Contează totuși și numele companiei sub umbrela căreia ai aceste realizări. Andy Rubin o știe cel mai bine. Plecat de la Google și lansat în piața de smartphone cu surle și trâmbițe, iată că omul se declară învins și închide compania care debuta în forță acum aproape trei ani de zile.

Essential Phone rămâne cam singurul produs notabil lansat de această companie, undeva în mai 2017. Și are marele merit de a fi adus pe piață notch-ul în formă de picătură, într-o perioadă în care nimeni nu se gândea la o astfel de soluție pentru integrarea camerei foto frontale. Vânzările nu au impresionat deloc, se pare că lipsa unui lanț de distribuție pus la punct, cu suficienți parteneri a contat foarte mult. S-a mizat prea mult, cred, pe numele celui din spatele companiei. Și au fost scăpate din vedere astfel aspecte mult mai importante (prețul de vânzare, discount-urile acordate partenerilor).

Chiar dacă au existat și alte proiecte interesante despre care s-a spus că sunt în lucru, Essential Phone rămâne singurul produs de acest gen al companiei. Și nici măcar nu se va mai bucura de update-uri din partea companiei. Și nici de suport. Oricum, la aproape trei ani, și-a trăit viața.

Se închide și serviciul de mail deținut de companie (Newton Mail). Deocamdată nu se știe nimic despre planurile de viitor ale lui Andy Rubin, însă înclin să cred că omul va sta o vreme la cutie.

via Essential

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep