HomeFeaturedFocusEvenimentele ZTE si LG de la MWC 2020 au fost anulate pe...

Evenimentele ZTE si LG de la MWC 2020 au fost anulate pe motiv de coronavirus

Din cauza epidemiei de coronavirus LG și ZTE au anunțat că se retrag de la Mobile World Congress 2020 din Barcelona.
Din cauza epidemiei de coronavirus LG și ZTE au anunțat că se retrag de la Mobile World Congress 2020 din Barcelona.

În condițiile în care persoanele infectate cu coronavirus a depășit numărul de 28000 la nivel global, iar multe companii au anunțat că vor avea probleme în a livra a timp anumite produse, iar altele au închis birourile din China, evenimentul Mobile World Congress 2020 de la Barcelona începe să stea sub semnul incertitudinii. De obicei aici veneau extrem de multe companii din zona Asiei (China în special) ca să își prezinte noile produse iar situația epidemiei de coronavirus este o amenințare tăcută, în ciuda măsurilor de protecție luate la nivel internațional.

În acest context, nu ne miră că LG a anunțat că nu va participa la MWC 2020, iar ZTE a anulat conferința de presă, dar își păstrează standul. Motivul e simplu: siguranța angajaților și a publicului.

LG plănuiește să organizeze un eveniment separat în care să prezinte produsele pentru 2020 – ne așteptam să vedem la mWC 2020 noul LG V60 ThinQ și LG G9 ThinQ. Porbabil că prezentarea lor oficială va fi amânată, iar dacă situația nu se calmează, probabil că va exista o lansare online.

ZTE avea în plan o conferință de presă pe tema 5G și probabil una de prezentare a Axon 10s Pro 5G, dar la fel ca LG a ales să le anuleze de teama coronavirus.

Cred că deciziile celor două companii sunt înțelepte, pentru că am bănuiala că vor mai fi și alte nume mari ce vor anunța că nu vor mai participa la MWC 2020 din același motiv.

De altfel organizatorii MWC 2020 au și anunțat că interzic tradiționalul salut prin strângerea mâinii, tocmai pentru a preîntâmpina probleme. Rămâne să vedem ce alte companii vor mai decide (probabil în ultimul moment) că se retrag de la MWC 2020.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep