HomeFeaturedFocusPrimele detalii tehnice despre LG V60 ThinQ

Primele detalii tehnice despre LG V60 ThinQ

LG V60 ThinQ

Chiar dacă nu sunt informații oficiale, ele provin dintr-o sursă cu un istoric foarte bun. Este vorba despre celebrul leakster Evan Blass, cunoscut mai ales ca @evleaks. Și cum LG V60 ThinQ este un flagship care stârnește destul interes, am decis să-i acordăm câteva minute de atenție. Cei de la LG au demonstrat de atâtea ori, în ciuda popuarității în scădere, că știu să facă un vârf de gamă veritabil și știu să vină cu inovații pe piața de smartphone. Așa că așteptările fanilor de la LG V60 ThinQ sunt încă mari.

LG V60 ThinQ

Prima veste (care confirmă zvonuri mai vechi) este legată de camerele foto. Se pare că LG V60 ThinQ va avea pe partea din spate un sistem de patru camere foto, dispuse orizontal, în zona centrală a terminalului.

Senzorul de amprentă nu este vizibil în fotografiile publicate, ceea ce mă face să cred că el va fi integrat în display, așa cum îi stă bine unui vârf de gamă actual care se respectă.

Acumulatorul terminalului va avea o capacitate de 5000 mAh, ceea ce ar trebui să îi confere o autonomie peste medie.

LG V60 ThinQ

Există și o fotografie care arată patru microfoane integrate în terminal. Nu mă miră, LG a arătat întotdeauna un interes sporit pentru partea audio în terminalele sale.

Din păcate cam acestea sunt detaliile tehnice despre LG V60 ThinQ existente până la această dată.

Telefonul ar fi trebuit să fie lansat la MWC 2020, însă coreenii și-au anulat participarea din cauza epidemiei de coronavirus și au promis un eveniment dedicat. Deocamdată nu există detalii despre acest potențial eveniment de lansare, la care ar trebui să vedem și modelul LG G9 ThinQ.

via @evleaks

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep