HomeFeaturedFocusMoto G Stylus si Moto G8 Power prezentate oficial

Moto G Stylus si Moto G8 Power prezentate oficial

Moto G8 Power

Ca de obicei, Motorola risipește orice urmă de mister ce planează deasupra terminalelor pe care urmează să le expună la evenimente majore, cu câteva zile bune înainte de respectivele evenimente. Nici Moto G Stylus și Moto G8 Power nu au scăpat de această rutină și au fost anunțate oficial de către companie, cu câteva zile bune înainte de debutul Mobile World Congress de la Barcelona, acolo unde vor fi expuse în standul companiei.

Cele două telefoane se adresează unor categorii ușor diferite de public, prin trăsăturile dominante pe care le oferă. Așa cum lasă să se înțeleagă și numele lor, Moto G Stylus pune accentul pe stylus-ul inclus și pe aplicațiile dedicate utilizării acestuia, iar Moto G8 Power scoate în față autonomia extinsă pe care o oferă acumulatorul de 5000 mAh.

Moto G Stylus
Moto G Stylus

Au și elemente de configurație comune, printre acestea cele mai importante fiind chipset-ul Qualcomm Snapdragon 665, memoria RAM de 4 GB (G8 Power are 64 GB stocare internă, iar G Stylus 128 GB) sau ecranul de 6,4 inchi și rezoluție fullHD+ (aspect 19:9) prevăzut cu un orificiu pentru camera foto frontală. Și camera pentru selfie-uri pare să fie aceeași, cu o rezoluție de 16 megapixeli. Inclusiv cititorul de amprentă digitală de pe spatele telefonului, pe care se găsește logo-ul companiei, poate fi considerat un element comun între cele două terminale.

Moto G8 Power
Moto G8 Power

Pe spate, la nivel de camere, lucrurile sunt diferite. Moto G Stylus propune un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 48 megapixeli. A doua cameră este una ultra-wide de 16 megapixeli. Este Action Camera de pe Motorola One Action și este dedicată exclusiv înregistrării video. Al treilea senzor este unul macro, de 2 megapixeli.

Moto G8 Power vine cu un sistem de patru camere foto. Senzorul principal este de 16 megapixeli și este ajutat de unul ultra-wide de 8 megapixeli, unul telephoto tot de 8 megapixeli, capabil de zoom optic 2x și unul macro de 2 megapixeli. Acumulatorul său este, așa cum spuneam, de 5000 mAh și oferă suport pentru încărcarea rapidă de 18W.

Moto G8 Power
Moto G8 Power

Moto G Stylus se bazează pe o baterie de 4000 mAh cu încărcare de 10W.

Disponibilitatea pentru Moto G Stylus și Moto G8 Power este dată pentru luna aprilie. Primul telefon are un preț de 299 dolari, în timp ce prețul recomandat pentru G8 Power este de 249 dolari. Ambele valabile pentru Statele Unite.

via Motorola

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep