HomeFeaturedFocusSony Xperia 10 II anuntat oficial, mid-range-ul la generatia a doua

Sony Xperia 10 II anuntat oficial, mid-range-ul la generatia a doua

Sony Xperia 10 II

Pe același model ca la Sony Xperia 1 Mk II, compania japoneză a prezentat și versiunea actualizată a id-range-ului Xperia 10. Cu o ușoară modificare la denumire, acolo unde a dispărut Mk-ul, se păstrează ideea de a aduce îmbunătățiri acolo unde era nevoie. Repet ceea ce am spus deja, ideea nu este rea și nici nouă, toți producătorii fac același lucru, dar nu cred că trebuia aplicată în acest fel la denumirea terminalelor. Pe de altă parte, dacă stau să mă gândesc mai bine, sistemul de denumiri ales de Sony cu un an în rumă nici nu prea lăsa loc de manevre.

Oricum, numele contează mai puțin, ce are telefonul de oferit este mult mai important. Sony Xperia 10 II păstrează aspectu 21:9, consacrat de seria Xperia. Ecranul OLED are acum o diagonală de 6 inchi și o rezoluție fullHD+.

Sony Xperia 10 II

În spatele său lucrează o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 665 cu o memorie RAM de 4 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB.

Pe partea din spate găsim un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 12 megapixeli. Este ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli și de un senzor telephoto tot de 8 megapixeli, capabil de zoom optic 2x.

Camera foto frontală este de 8 megapixeli și este integrată în marginea superioară a ecranului. Nu avem nici aici notch-uri sau orificii.

Se păstrează certificarea IP67/IP68, de la fratele mai mare. Acumulatorul cu capacitate de 3600 mAh știe și încărcare rapidă.

Nici la Sony Xperia 10 II nu se cunosc detalii comerciale deocamdată, la fel ca la vârful de gamă.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep