HomeFeaturedFocusVivo Z6 5G prezentat oficial, mid-range cu pret interesant

Vivo Z6 5G prezentat oficial, mid-range cu pret interesant

Vivo Z6 5G

După o serie de leak-uri care parcă nu se mai termina, Vivo Z6 5G a fost prezentat oficial de către compania chineză. Este un terminal din segmentul premium mid-range, cu câteva feature-uri care merg către segmentul gamerilor și cu un preț suficient de atractiv încât să atragă destui fani.

Telefonul este construit în jurul chipet-ului Qualcomm Snapdragon 765G. S-a mers pe o variantă ceva mai ieftină de chipset, dar suficient de performantă. Capacitatea internă de stocare este de 128 GB (poate fi extinsă prin microSD), iar memoria RAM poate fi de 6 GB sau de 8 GB.

Vivo Z6 5G

Ecranul are o diagonală de 6,57 inchi și o rezoluție de 2400 x 1080 pixeli (aspect 20:9). Are margini extrem de înguste (screen-to-body ratio de 90,74%) și un orificiu finuț pentru camera foto frontală de 16 megapixeli. În mod oarecum atipic, orificiul este situat în dreapta sus.

Pe partea din spate a lui Vivo Z6 5G se găsește un sistem de patru camere foto dispuse în formă de L. Senzorul principal are o rezoluție de 48 megapixeli. Este ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli, de un senzor de adâncime de 2 megapixeli și de unul dedicat macro, tot de 2 megapixeli. Poate salva fotografiile în format RAW, iar aplicația de cameră pare să fi primit o atenție deosebită din partea producătorului chinez.

Vivo Z6 5G

Tot pe spate se găsește și cititorul de amprentă digitală.

Sistemul de operare este un Android 10 cu interfața proprietară peste el. Aceasta permite activarea unor funcții ca Multi-Turbo 3.0, Game Space 3.0 sau Game Box. Numele sunt grăitoare. Aici merită evidențiat și sistemul de răcire integrat.

Bateria are o capacitate de 5000 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă de 44W.

Vivo Z6 5G va fi pus în vânzare chiar de mâine, la prețuri de aproximativ 300 euro, respectiv 340 euro, în funcție de versiunea de memorie dorită. Evident, prețurile sunt valabile pentru China.

via Vivo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep