HomeFeaturedFocusOppo Find X2 Pro pe primul loc in DxOMak

Oppo Find X2 Pro pe primul loc in DxOMak

Oppo Find X2 Pro

Proaspăt lansatul Oppo Find X2 Pro a trecut deja prin mâinile celor de la DxOMark și, după o serie riguroasă de teste, a fost încoronat ca telefonul cu cea mai bună cameră foto. Nu ar trebui să surprindă prea mult acest lucru, Find X2 Pro are un sistem de trei camere foto inedit, cu un senzor principal de 48 megapixeli (f/1.7, 1/1.4-inch), un senzor ultra-wide de  48 megapixeli (f/2.2, 1/1.2-inch) și un senzor de tip periscop de 13 megapixeli (f/3.0, 1/3.4-inch). Iată că au reușit să descopere rețeta pentru fotografii reușite cu acest sistem de trei camere foto, care, în momentul anunțului oficial i-a făcut pe mulți să ridice suspicios din sprânceană.

Oppo Find X2 Pro

Oppo Find X2 Pro a reușit un scor de 124 puncte și, așa cum spuneam, intră direct pe prima poziție a topului DxOMark, la egalitate perfectă cu Xiaomi Mi 10 Pro. Ambele telefoane au scos 134 puncte la testul foto și 104 puncte pentru partea de înregistrare video. Pe cea de-a treia poziție a acestui clasament se găsește Huawei Mate 30 Pro 5G, cu 123 puncte.

Se pare însă că performanțele costă. Oficialii Oppo tocmai au confirmat disponibilitatea globală pentru Find X2 și Find X2 Pro și au oferit și prețurile valabile pentru Europa. Eroul nostru va avea un preț de vânzare de 1199 euro (12 GB + 512 GB), în timp ce versiunea standard de Oppo Find X2 (varianta 12 GB RAM + 256 GB memorie internă) va costa 999 euro.

Eu încă aștept să văd Samsung Galaxy S20 Ultra în acest top, cam pe unde va intra. Și toată așteptarea asta mă face să mă întreb cum de un telefon anunțat oficial cu trei zile în urmă, a fost deja testat, iar altul, care a fost prezentat cu vreo două-trei săptămâni în urmă, încă nu a ajuns la DxOMark. Poate fi un sistem ciudat de atragere a terminalelor la teste, la fel de bine cum poate fi vina producătorului care a lansat telefonul fără să aibă ultimele setări la nivel de software de cameră bine făcute. Indiferent de motiv, eu aștept cu multă răbdare testele de Galaxy S20-uri.

În ceea ce privește testul de cameră al lui Oppo Find X2 Pro realizat de DxOMark, pentru detalii și mai ales pentru a înțelege care au fost criteriile de testare și de punctare a terminalului, vedeți link-ul sursă al acestui material.

via DxOMark

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep