HomeFeaturedFocusUlefone Armor X7, test inedit de rezistenta

Ulefone Armor X7, test inedit de rezistenta

Ulefone Armor X7

Am văzut de-a lungul timpului o grămadă de teste inedite de rezistență pentru diferite telefoane smart. Nu mai târziu de acum câteva zile, mai multe Vivo iQOO 3 au fost folosite drept plăcuțe de frână pentru un BMW 530Li. Acum avem un test de rezistență pentru Ulefone Armor X7. Unul care, din punctul meu de vedere, se apropie mai mult de posibile accidente nefericite care pot apărea în viața unui smartphone. Așa că am decis să vi-l arăt și vouă în cele ce urmează.

Ulefone Armor X7 este un telefon special destinat utilizatorilor care lucrează în condiții grele. Este construit să reziste la o mulțime de factori fizici și acesta este principalul său argument de vânzare. Din păcate pentru el, se fac compromisuri prea mari la nivel de specificații tehnice. Probabil că asta simt și producătorii, care încearcă să scoată în evidență avantajele acestui terminal printr-un test de rezistență inedit.

Armor X7 este folosit pe post de suprafață de tocat legume sau pe post de ciocan. O persoană chiar bate un cui cu ecranul telefonului, încearcă să îl găurească cu o mașină de găurit. Din toate aceste încercări, terminalul pare să scape nevătămat.

Mi se pare că misiunea acestui material video a fost îndeplinită. Dacă vă doriți un terminal rezistent (Ulefone Armor X7 are certificări IP68/IP69K și respectă standardele MIL-STD-810G), s-ar putea să aveți o opțiune serioasă aici.

Însă nu trebuie să emiteți pretenții prea mari de la acest telefon. Configurația sa nu prea lasă loc de cerințe prea solicitante. Armor X7 este construit în jurul unei combinații modeste de chipset MediaTek Helio A20 cu o memorie RAM și cu o capacitate internă de stocare de 16 GB. Ecranul are doar 5 inchi și rezoluție HD. Camera de pe spate este de 13 megapixeli, cea frontală are 8 megapixeli, iar acumulatorul are o capacitate de 4000 mAh.

Așa că este o chestiune de priorități. Ai nevoie de resurse, dau de un telefon extrem de rezistent?

via Ulefone

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep