HomeFeaturedFocusMoto G Pro se lanseaza in Europa

Moto G Pro se lanseaza in Europa

Moto G Pro

Inițial i-a spus Moto G Stylus și și-a făcut apariția oficială împreună cu Moto G8 Power. Au fost detaliate oficial pe 10 februarie, înainte de toată nebunia care a cuprins planeta. Între timp și-a schimbat denumirea. Compania producătoare ne anunță că Moto G Pro, propunerea de smartphone cu stylus a producătorului de tradiție, vine inclusiv în Europa.

Prețul de 299 dolari anunțat pentru Statele Unite s-a transformat în 329 euro. Încă nu s-au detaliat piețele europene pe care va fi disponibil acest terminal. Însă sunt destul de optimist că va ajunge și în România. De obicei Motorola s-a mișcat destul de repede atunci când a venit vorba despre disponibilitatea telefoanelor noi și pe piața locală.

Pentru cei care nu își mai aduc aminte, Moto G Pro este construit în jurul unei combinații de chipset Qualcomm Snapdragon 665, cu o memorie RAM de 4 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB. Vine echipat cu un ecran de 6,4 inchi și rezoluție fullHD+ (aspect 19:9). Acesta are un orificiu pentru camera foto frontală de 16 megapixeli.

Pe spate avem un sistem de trei camere foto. Senzorul principal este de 48 megapixeli. Cel de-al doilea este de 16 megapixeli și este action cam-ul dedicat exclusiv înregistrărilor video de pe Motorola One Action. Iar cel de-al treilea senzor este de 2 megapixeli și este unul dedicat macro. Tot pe spate avem și cititorul de amprentă digitală.

Acumulatorul are o capacitate de 5000 mAh și se poate încărca rapid cu 18W. Stylusul integrat vine cu câteva aplicații dedicate. Telefonul face parte din programul Android One, așa că va primi update-uri frecvente cel puțin trei ani.

Așa cum spuneam, are un preț recomandat de 3329 euro. Să vedem cu va fi transformat în lei.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep