HomeFeaturedFocusOnePlus 8 Pro prinde la limita top 10 DxOMark

OnePlus 8 Pro prinde la limita top 10 DxOMark

OnePlus 8 Pro

Vârful de gamă de la OnePlus a trecut prin testele amănunțite de cameră foto ale celor de la DxOMark. Și reușește să prindă la limită top 10-le acestei competiții pentru smartphone-ul cu cea mai bună cameră foto. Ocazie cu care OnePlus 8 Pro îl scoate din primele zece poziții pe Samsung Galaxy S20+.

Mai exact, camera foto a acestui flagship a reușit 119 puncte în testele realizate de DxOMark. Cu unul peste Galaxy S20+, pe care l-a depășit grație performanțelor video ale sistemului de camere. Pentru cei care nu își mai aduc aminte, OnePlus 8 Pro are un senzor principal de 48 megapixeli, de tip quad-bayer, un al doilea senzor ultra-wide, tot de 48 megapixeli. Plus a treia camere, cu senzor telephoto de 8 megapixeli (zoom optic 3x).

Un sistem de trei camere care pare să fie închegat de un software suficient de bun. Și care, cel mai important, livrează rezultatele așteptate.

Un semn în plus că producătorii chinezi au început să își facă lecțiile. Și să înțeleagă că, pentru a cucerii publicul la nivel global, nu doar pe piața din China, trebuie să țină pasul cu performanțele companiilor deja consacrate pe piața de smartphone.

În link-ul sursă de mai jos găsiți toate detaliile testului amănunțit pe care DxOMark l-a realizat. Și modul în care au fost punctate diferite aspecte ale camerelor de pe OnePlus 8 Pro.

via DxOMark

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep