HomeMobileAndroidSkype for Android primeste integrarea cu Android Auto

Skype for Android primeste integrarea cu Android Auto

Cel mai recent update Skype Insider Preview aduce integrarea cu Android Auto, pe partea de primit și trimis mesaje text.
Cel mai recent update Skype Insider Preview aduce integrarea cu Android Auto, pe partea de primit și trimis mesaje text.

Microsoft a lucrat cu Google și a introdus în cel mai recent build Insider Preview de Skype integrarea cu Android Auto. Pentru moment este doar pentru primirea/trimiterea de mesaje text, inclusiv cele transformate via voice-to-text. Nu cred că o să vedem vreodată integrarea apelurilor de voce în Android Auto (deși nu se știe când producătorilor auto le va veni vreo idee să integreze și o cameră video), așa că nu sperați la mai mult. Poate că va fi posibil controlul apelurilor de voce, chestie care din punct de vedere tehnic ar fi posibilă, doar că e blocată de Google în Android Auto (VoIP nu merge).

Cine folosește Skype pentru comunicare o să se bucure de noua opțiune – atenție, încă nu e disponibilă în versiunea oficială, doar în cea Insider Preview (detalii aici).

Ca să puteți testa opțiunea aveți nevoie de Skype 8.62. Apropo de asta, pe lângă integrarea Android Auto mai vine și cu alte două schimbări: opțiunea de schimbare a fundalului în apeluri, chiar și pe iPad/iPhone 7 etc. și opțiunea de răspuns inline pentry notificările din Windows 10, alături de autentificarea automată via MSA.

Dacă vreți să testați integrarea cu Android Auto vă înscrieți în programul Insider Preview și descărcați Skype de aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep