HomeFeaturedFocusAplicația MyMazda va fi indisponibilă între 26 august și 7 septembrie

Aplicația MyMazda va fi indisponibilă între 26 august și 7 septembrie

Mazda schimbă aplicația de mobil MyMazda de Android și iOS și prin urmare acestea vor dispărea din App Store și Google Play între 26 august și 7 septembrie.
Mazda schimbă aplicația de mobil MyMazda de Android și iOS și prin urmare acestea vor dispărea din App Store și Google Play între 26 august și 7 septembrie.

Mazda a decis să schimbe aplicația MyMazda în vederea pregătirii lansării serviciilor pentru vehicule conectate și prin urmare aceasta va dispărea din App Store și Google Play între 28 august și 7 septembrie, când va reveni cu noua interfață și serviciile asociate. Prima mașină care o să poată folosi noua aplicație MyMazda o să fie MX-30.

Între timp, toate conturile din MyMazda vor suporta două schimbări:

  • Contul tău MyMazda va fi migrat într-un sistem nou. Pentru a activa contul tău, ți se va solicita să descarci aplicația MyMazda actualizată din 7 septembrie 2020 și să completezi un proces de validare a datelor de contact.
  • Contul tău MyMazda Web va deveni indisponibil permanent din 26 august 2020. În ciuda acestei modificări, vei putea accesa toate informațiile contului tău MyMazda, precum și informațiile și istoricul de service al vehiculului din aplicația MyMazda nouă*. Pentru a face acest lucru, ți se va solicita să descarci aplicația MyMazda actualizată din 7 septembrie 2020.

Toate datele contului MyMazda existent, precum și datele ce vor fi încărcate până în 26 august 2020, vor fi stocate și prelucrate în siguranță în conformitate cu toate legile aplicabile de protecție a datelor. Acestea vor fi disponibile în aplicația MyMazda nouă. Conectarea pe site-ul Mazda în secțiunea MyMazda ar trebui să funcționeze, chiar și numai parțial în perioada în care se vor face actualizările funcționale. E indicat ca între 26 august și 7 septembrie utilizatorii serviciului MyMazda să se abțină să facă modificări în cont.

Oricum, toți posesorii de mașini Mazda care au conturi active MyMazda vor fi înștiințați despre modificări și ce să facă pentru a putea folosi noua aplicație.

Sper să vă fie de folos informația.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep