HomeMobileAndroidRecomandare: BCR George si Virtual Cards, disponibile pe toate smartphone-urile Huawei via...

Recomandare: BCR George si Virtual Cards, disponibile pe toate smartphone-urile Huawei via AppGallery

DSC_4732

O veste bună pentru toți posesorii de smartphone-uri Huawei: aplicația BCR George poate fi instalată fără probleme din AppGallery, indiferent dacă smartphone-ul vostru are sau nu Google Mobile Services. Împreună cu Virtual Cards, George BCR folosește serviciile Huawei Mobile Services și se instalează rapid in AppGallery.

Că tot a fost un subiect amplu de discuție, am testat George BCR pe Huawei P40 Pro+ și Huawei P40 Pro, ambele smartphone-uri fără Googe Mobile Services. Deschideți AppGallery și căutați după George și o să găsiți aplicația, apoi apăsați pe install.

DSC_4728

Alături de George, în AppGallery există și cealaltă aplicație BCR – eToken, necesară funcționării complete. Le-am pus pe amândouă și am pornit fără probleme George – nu am cont BCR ca să vă spun ce se întâmplă și după, dar sper că o să îmi spuneți voi.

George se alătură celorlalte aplicații financiare disponibile deja în biblioteca virtuală, printre care: Banca Transilvania, Pago, Orange Money, BRD, Card Sodexo, MobilPay, Raiffeisen Smart Mobile sau 24Pay. Pentru a completa experiența oferită utilizatorilor în ceea ce privește accesul rapid la servicii bancare utile, angajamentul companiei de a extinde această categorie din HUAWEI AppGallery se află în derulare, prin discuții avansate cu principalele entități bancare locale.

DSC_4735

Ne bucură foarte tare faptul că numărul de utilizatori HUAWEI AppGallery crește constant, de la o săptămână la alta; la fel și numărul de aplicații locale disponibile în magazinul virtual, semn că evoluția ecosistemului este una rapidă. George este una dintre aplicațiile pe care utilizatorii Huawei și le doreau pe dispozitivele lor, iar noi nu am făcut decât să ne respectăm promisiunea, aceea de a le oferi o experiență de utilizare cât mai plăcută. George, bun venit printre utilizatorii Huawei!”, a declarat Ciprian Mirea, Director of Ecosystem & Head of Trade Marketing, Huawei Consumer Business Group România.

„George este acolo unde sunt clienții noștri! Ne bucurăm că, împreună cu sprijinul partenerilor noștri de la Huawei, acum putem să oferim o experiență completă de digital banking și clienților Huawei, prin prezența lui George în HUAWEI AppGallery. Acest pas este unul natural și face parte din strategia nostră de a crește progresiv numărul utilizatorilor activi din universul George., a declarat Petruț Lixandru, Head of Digital Distribution Channels, BCR.

Aplicația George, dezvoltată de Banca Comercială Română, le oferă utilizatorilor acces la un ecosistem financiar complet, de oriunde și oricând, din fața telefonului sau a tabletei. Astfel, cu această aplicație la îndemână, utilizatorii Huawei se pot bucura de posibilitatea de a avea, pe propriul telefon, aproape toate serviciile bancare pe care le-ar găsi și într-o sucursală bancară: deschidere de cont, personalizare si comandare card, credit, refinanțare, asigurări și multe altele.

Și niște premii

Cu ocazia lansării aplicației George în HUAWEI AppGallery, BCR și Huawei anunță lansarea unei campanii speciale. Campania se va derula timp de 10 zile, pe Instagram, iar provocarea adresată utilizatorilor este de a posta o fotografie cu un aspect urban, fresh și young, câteva dintre valorile comune ale produselor și serviciilor oferite de cele două companii. Pozele vor fi publicate în feed-ul personal de Instagram ale acestora, alături de hashtag-urile campaniei: #georgepeinsta și #huaweiappgallery.

La finalul campaniei, cei patru câștigători vor fi aleși prin intermediul Random.org și vor intra în posesia unor premii importante, constând în dispozitive de ultimă oră din portofoliul Huawei: un smartphone vârf de gamă HUAWEI P40 Pro pentru primul loc și brățări de fitness HUAWEI Band 4 Pro pentru ceilalți trei câștigători.

Virtual Cards: reunțați la cardurile de Selgros și Metro

A doua aplicație despre care vreau să vă vorbesc este Virtual Cards – de când am descoperit-o acum vreo 5 sau 6 ani, am scăpat de necesitatea de a mai căra după mine cardurile de Selgros și Metro (doar aici am carduri, dar dacă aveți și alte carduri de fidelizare, pe puteți adăuga în aplicație – Hornbach, Flanco, Kaufland etc.) pentru că pot oferi spre scanare codul din Virtual Cards și îmi pot face cumpărăturile.

DSC_4737

Dacă încă nu ați încercat Virtual Cards, e momentul să o faceți: instalați aplicația Virtual Cards din AppGallery și apoi scanați-vă cardurile de fidelitate pentru a le adăuga în aplicație. Dacă vreți, puteți să nu vă faceți cont, dar asta înseamnă că la o eventuală reinstalare o să fie nevoie să înregistrați din nou cardurile – e mai ușor cu un cont, pentru că puteți să vă reconectați oricând, de pe alt smartphone/tabletă și veți regăsi acolo toate cardurile scanate.

DSC_4739

Și dacă vreți, puteți activa și partea de notificări și veți putea primi alerte vizavi de discount-uri și promoții.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep