HomeFeaturedFocusXiaomi Mi 11 lansat la nivel global

Xiaomi Mi 11 lansat la nivel global

Xiaomi Mi 11

Deși pentru piața din China Xiaomi Mi 11 a fost anunțat cu ceva vreme în urmă, varianta globală de-abia acum devine disponibilă. Apare cu această ocazie o nouă versiune de culoare, dar sunt și câteva diferențe la nivel de specificații tehnice. Din nefericire, lucrurile merg în jos pentru publicul european și cel din America de Nord.

Consumatorii de pe aceste piețe nu vor putea accesa versiunea cu 12 GB de RAM. Cea care era cea mai atractivă din punctul de vedere al specificațiilor tehnice. Nici încărcătorul ultrarapid de 55W nu va mai fi inclus în cutie. Lucru cam urât, din moment ce publicul din China primește gratuit un încărcător chiar de 65W, e drept, după achiziția telefonului, nici acesta nefiind inclus în pachetul standard.

Așa că vor fi disponibile doar variantele de Xiaomi Mi 11 cu memorie RAM de 8 GB și stocare de 128 GB și cea cu 8 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 256 GB. Prețurile de vânzare valabile pentru Europa sunt de 749 euro, respectiv 799 euro, în funcție de versiunea aleasă.

În rest, avem același display AMOLED de 6,81 inchi și rezoluție QHD+, cu rată de refresh de 120 Hz și același chipset de top Qualcomm Snapdragon 888. Pe spate avem un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 108 megapixeli. Un ultrawide de 13 megapixeli și o camera dedicată macro completează acest setup. Camera foto frontală este de 20 de megapixeli.

Capacitatea acumulatorului este de 4600 mAh.

Xiaomi Mi 11 va deveni disponibil pentru precomandă pe 26 februarie. Însă deocamdată nu se știe și când vor începe livrările.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep