HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Note20 5G primeste actualizarea cu patch-urile Android 11 pentru aprilie

Samsung Galaxy Note20 5G primeste actualizarea cu patch-urile Android 11 pentru aprilie

Azi dimineață am văzut că a venit și pe Samsung Galaxy Note20 5G actualizarea Android 11 cu patch-urile de securitate pentru luna aprilie 2021. Firmare-ul este identificat cu N981BXXS1DUD1 / N981BOXM1DUC8 / N981BXXU1DUC8 și are doar 165.23 MB. Pentru că nu este foarte mare îl puteți descărca și pe conexiunea de date.

Dincolo de patch-urile de securitate nu avem alte schimbări, deși Samsung anunță ca de obicei că ar putea să existe și optimizări de performanță. Pe pagina oficială a Samsung unde găsim detalii despre update-uri apare doar informația legată de elementele de securitate.

Tot de aici vedem și că pachetul actual a fost lansat pe 8 aprilie, deci cu foarte puțină vreme în urmă, ceea ce mă duce cu gândul la faptul că problemele de securitate reparate sunt importante. De pe site-ul Android vedem că lista de probleme reparate în actualizarea Android 11 pentru aprilie 2021 e chiar lungă. Una dintre ele este critică și dacă nu este reparată permite unui atacator să preia controlul de la distanță asupra dispozitivului Android – CVE-2021-0430.

Nu intru în detalii, dacă vreți să vedeți exact ce și cum, aruncați un ochi pe site-ul Android. Între timp faceți bine și aplicați rapid actualizarea ca să fiți siguri că nu aveți probleme.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep